Siden er optimalisert for oppløsning 1024x768

ENCAUSTIC ART - VOKSMALING

Startpakke for deg...

Hvordan lage bilder med voks fra Encaustic Arts!

  SPILL TIL PC, PS2 OG X-BOX 360

PLAYSTATION 2

X-BOX 360

DREAMBOX

Vi tar her utgangspunkt i strykejernet og lakkbehandlete kort, men andre typer varmekilder og ark/bakgrunner kan selvfølgelig også brukes.    
 
1
Forvarm jernet i 2-3 minutter. Legg f. eks. ei gammel avis for å slippe å søle på duken eller bordet. Legg klart voksfargene dine og fint tørkepapir.
2
Stryk voks på jernet, prøv deg fram med for å finne ut hvor mye eller lite voks du skal legge på. Her har Lise lagt på blåfarge for å lage en himmel.
3
Stryk på fargen, og vips, så har du en himmel. Stryk jernet over på nytt viss du vil prøve å fordele fargen på nytt.
4
Nå er himmelen på plass, og turen til sjøen er kommet. Lise har nå blandet blå og hvit direkte på jernet for å få den ønskede effekten.
5
Nå har vi fått satt en bakgrunn med sjø og himmel og skal prøve en litt annen teknikk videre. For å lage tynnere streker med jernet, påfører du voksen kun på kanten av jernet.
6
For å male streker legger du jernet på skrå før du påfører voksen.
7
Ta litt av tørkepapiret du fant fram i sted og tørk av jernet før du påfører ny voks og ny farge.
8
Noen streker senere og litt mer voks, så har strekene blitt til et fjell i horisonten.
9
Det er mange teknikker for påføring av voksen, og ser du at Lise legger på jernet og løfter det rett opp i stedet for å stryke over området som skal påføres farge.
10
Legg jernet på skrå igjen for å lage f. eks. busker. For å lage tynnere streker med jernet, påfører du voksen kun på kanten av jernet.
11
Bruk litt rent tørkepapir (ikke for grovt) til å polere det ferdige bildet. Legg litt kraft i poleringen, men ikke for mye.
12 
Så lett kan du lage et flott og dekorativt bilde, med meget enkle midler. Tenk så bare på hvilke muligheter som åpner seg når du tar i bruk alle de forskjellige teknikkene, varierer bakgrunnen du maler på, alle de forskjellige fargene, blanding av fargene, og ikke minst det siste finishen som ligger i presentasjonen av kunstverket i en ramme el.l.
SPILL

Vi fører spill til PC, Playstation 2 og x-box. Er du på jakt etter spill? Ta kontakt om vi ikke har spillet inne så skal vi gjøre hva vi kan for å skaffe det til deg til konkurransedyktig pris.

 

PLAYSTATION 2

Vi selger Playstation 2 med tilhørende utstyr som: minnekort o.a.

 

X-BOX 360

Lansering på x-box 360 er ca desember 2005.

 

DREAMBOX

Vi selger også dreambox parabolutstyr. Ta en titt innom nettbutikken for priser.

 

LYKKE TIL!

   

Copyright © EAN Design 2006